Onze nieuwsberichten

Vakantietijd - bereikbaarheid

Vakantietijd - bereikbaarheid

31-07-'22

Vanwege vakantietijd hebben ook  wij helaas  te maken met een onderbezetting op het afsprakenburo waardoor het langer dan normaal kun duren voordat  je een reactie van ons krijgt op jouw email of telefoontje.  Onze oprechte excuses hiervoor maar wij gunnen  onze medewerkers ook graag hun welverdiende vakantie. 


De consequentie hiervan is dat in de  maand augustus  op de vrijdagen wij telefonisch  niet direct  bereikbaar zijn, stuur zo mogelijk jouw vraag via email naar info@abcdietist.nl
Wil je een afspraak annuleren of verzetten  stuur dan bij voorkeur  de email naar jouw ABCdietist.  Haar email adres vind je in de afspraakbevestiging.  Ook  als je  niet naar de praktijk kunt komen kun je dit via email kenbaar maken aan jouw ABCdietist. Zij  zal dan het consult veranderen in een (beeld)belconsult.  Je  zult  dan  op het tijdstip van afspraak door jouw ABCdietist gebeld worden  (mogelijk is het telefoonnummer anoniem). 


Wil je toch telefonisch contact, het  afsprakenburo is  te bereiken op telefoonnummer 06 43425690 op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vanaf 1 september ook weer op vrijdag van 08.00-17.30 uur.

 

Bij voorbaat dank voor je begrip.

Zomerse groeten,
team ABCdietisten.