onze Visie

Visie

Genieten van eten. Dat staat centraal bij het ABCdiëtistennetwerk. Ook als je ziek bent of een lastig dieet volgt. Wij luisteren naar jouw wensen en mogelijkheden en gaan dan samen op zoek naar een plan voor een gezonde levensstijl. Een plan dat haalbaar is en werkt. Dat is waar de ABCdiëtist voor staat: Advies, Behandeling en Coaching op maat.

 

Korte lijnen

Onze aanpak is multidisciplinair. We werken nauw samen met andere (para)medische disciplines, zoals de fysiotherapeut en de praktijkondersteuner van de huisarts. Zo kunnen we jou de beste zorg bieden. Om de lijnen kort te houden, zijn we gevestigd bij huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

 

Professioneel

Onze diëtisten zijn allround en hebben ieder hun eigen specialisaties. We staan allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Dit betekent dat we iedere 5 jaar voldoende scholings- en kwaliteitspunten moeten behalen om als diëtist geregistreerd te blijven staan.

 

Nooit uitgeleerd

De inzichten in voeding en dieet veranderen continu. En dankzij wetenschappelijk onderzoek weten we steeds beter wat de invloed van voeding is op verschillende ziektes. Daarom blijven we ons bijscholen en houden we elkaar op de hoogte van ontwikkelingen in ons vak.